top of page

La nostra proposta de valors.

ESENYAN AIAA.gif

Cada dia hem de fer més gestions en línia i això està creant un gran problema a la nostra societat. Hi ha molts ciutadans que no tenen coneixements o mitjans per accedir-hi. Una simple gestió com demanar hora al metge, es pot convertir en un malson.L’analfabetisme tecnològic comença a ser un gran problema i especialment per a les persones més vulnerables com la gent gran.
 

Quan col·laboreu, ens ajudes a poder donar accés a les tecnologies de la informació i comunicació als qui més ho necessiten.

Col·laboreu

Els nostres valors

Quan compreu una CiberTargeta destinem un 5% del teu import directament a la borsa col·lectiva de la CiberTargeta Solidària. El saldo d'aquesta es destina a subvencionar cursos, xerrades i hores d’assistència gratuïtes a persones que ho necessiten.

 

Compromís

El compromís de garantir al màxim la qualitat dels nostres serveis de formació i assistència a totes aquelles persones vulnerables.

 Responsabilitat

 

Responsabilitat Social com a compromís de l'organització d'assistència i formació per mitjà d'una implicació voluntària i solidària.

Professionalitat

Assegurem bones pràctiques, bases i principis de qualitat en tots els àmbits d’actuació en els quals desenvolupem els nostres serveis.

Col·laboració

Participació i col·laboració

Som membres actius de la xarxa social, fomentem la reflexió crítica, la presa de decisions i treballem amb altres entitats del poble.

Solidaritat

Estimulem la capacitat d’actuar, participar, entendre i empatitzar amb les necessitats que tenen altres persones.

Col·labora!

Necessitem el vostre ajut per poder dur a terme aquestes tasques. Gràcies a vosaltres fem realitat els vostres objectius, arribar a tots els que ho necessiten.

Properes activitats formatives gratuïtes.

Com guardar fotos al núvol.png

Truqueu-nos i us informarem 

FaceTime-Logo.png
whatsapp-.png
telegram-logo-computer-icons-telegram-logo-blue-angle.png
  • No us quedeu sense memòria al mòbil.

  • Instal·lar i desinstal·lar apps.  

  • Iniciació al full de càlcul.

  • Apps de missatgeria instantània: WhatsApp i Telegram.

  • Tràmits, gestions i compres en línia.

  • Cerca i filtra la informació a la xarxa.

aiai web.png
bottom of page