top of page

Qui som?

Gestors informàtics que donem resposta a les vostres necessitats.

Som gent propera que ha fet de la seva afició i passió la seva activitat professional.

Inicis

Vam començar als anys vuitanta a treballar amb un IBM de 4,7 MHz i 256 kB i des de llavors hem anat creixent paral·lelament amb tots els avenços informàtics fins avui que treballem amb les més avançades tecnologies. La nostra inquietud per aprendre ens ha fet autodidactes, adquirint moltíssima experiència en totes les matèries: comunicació, formació i informació. Tots aquests coneixements acreditats per la Generalitat de Catalunya amb el certificat de competències digitals.

inicis.png
favicon roda.png

Experiència

Fa molts anys que a la tieta, a l'àvia, als nens, als amics i amics dels amics els ajudem i solucionem problemes quotidians com programar el mòbil, la TV Intel·ligent, l'Assistent Virtual, el rellotge intel·ligent, la tauleta, l'ordinador, amb la wifi... Els hem ensenyat a fer gestions i a comprar en línia amb seguretat i confiança, també els hem ajudat a fer un compte d'explotació amb Excel, un treball amb Word... Tota aquesta afició per les noves tecnologies, la maduresa laboral i l'afany per poder ajudar a la gent, ha fet que la nostra passió es converteixi en la nostra professió.

Per què ens necessiteu?

Sabem que a la informàtica es compleix més que mai, “La Ley de Murphy", quan més la necessiteu falla i us desespera. Per això, us volem oferir els nostres serveis i així arribar a tothom que ho necessiti. Perquè sabem que quan arriba aquest moment, són hores i hores per buscar una solució i, si no teniu experiència, us pot fer perdre molt de temps i diners. El seu assistent personal us solucionarà al moment o bé, buscarà la manera més ràpida i econòmica de fer-ho.

perque.png

I per què el CiberAgent?

Perquè quan necessiteu un servei d'assistència són molt importants els coneixements, però també l'experiència, la confiança i la tranquil·litat. 

PhotoFunia-1663265252_edited.jpg
mama3_edited_edited.png

Community

Manager

Montse Enrech

xavier_edited.jpg
_com.apple.Pasteboard.naYft9.PNG

Gestor

Informàtic

Xavier Altayó

jordi.jpeg
jordi còpia_edited.jpg

Hardware

Xarxa red

Jordi Baus

Qui som?

bottom of page